Emma Slavov aloittanut Arctic HR:llä 2.5.

Skunkworks Games on suomalainen pelialan yritys, joka on perustettu vuonna 2019. Yrityksen palkkalistoilla on tällä hetkellä jo reilu 30 työntekijää. Skunkworks Games tunnetaan Merge Friends -pelistään, jolla on jo pitkälle yli miljoona pelaajaa.

Olli Raudus, yksi Skunkworks Gamesin perustajista ja COO, luotti Arctic HR:n osaamiseen, kun yrityksen kasvaessa alkoi syntyä tarvetta HR_prosessien selkeyttämiselle sekä syvemmälle HR-osaamiselle. Palkkauksen sijaan Olli osti palvelut Arctic HR:ltä. Arctic HR oli helppo valita kumppaniksi, koska sen HR-ammattilaisilla oli ennestään kokemusta pelialalta. Skunkworks halusi kasvaa rekrytoinnein, vahvistaa työnantajamielikuvaansa ja luoda prosessit, jotka skaalautuvat vaivattomasti yrityksen kasvaessa.

Arctic HR:n People Operations -konsultti Janiina Koski aloitti Skunkworksilla elokuussa 2020. Yhteistyö aloitettiin HR-auditoinnilla, jonka avulla kartoitettiin HR-prosessien ja käytäntöjen nykytilanne. Tämän jälkeen Janiina lähti työstämään yhdessä valittuja kehityskohteita yhden työpäivän verran viikossa. Nopeasti kuitenkin huomattiin, että työpanosta tarvittiin kasvavassa yrityksessä enemmänkin ja viikkotuntimäärää lisättiin asteittain lopulta aina viiteen työpäivään viikossa.

”Yhteistyö sujui saumattomasti. Hommat hoituivat, kuten oli sovittu ja Janiina oli aina käytettävissä, kun häntä tarvittiin. Janiina hoiti niin päivittäiset HR-tehtävät kuin useat HR-kehitysprojektitkin. Nyt erilaiset HR-operaatiot toimivat sulavasti ja myös lakitekniset asiat ovat kunnossa,” kertoo Olli Raudus.

”Voin lämpimästi suositella Arctic HR:ää kasvuyrityksen yhteistyökumppaniksi, kun tulee tarve saada HR-osaamista taloon. Yrityksemme on nyt astunut kasvuvaiheessaan seuraavalle tasolle, jonka vuoksi päädyttiin rekrytoimaan taloon henkilöstöjohtaja. Hänen on helppo jatkaa Janiinan tekemän erinomaisen pohjatyön perusteella”, toteaa Raudus.

Lisätietoja:
Janiina Koski
janiina@arctichr.com

Olli Raudus
olli@skunkworksgames.com

 

Emma Slavov aloittanut Arctic HR:llä 2.5.

Arctic HR:n tiimi kasvaa, tervetuloa porukkaan Emma Slavov!

Emmalla on pitkä kokemus erilaisista HR-kentän tehtävistä aina palkanlaskennasta johtoryhmätyöskentelyyn. Emman generalisti-tausta takaa sen, että hyppysissä pysyvät niin strategiset kokonaisuudet kuin operatiiviset day-to-day HR-tehtävät. Vahvuusalueinaan Emmalla on erityisesti rekrytointi, työntekijäkokemus, henkilöstöstrategia ja HR funktion rakentaminen.

Emma on pohjakoulutukseltaan tradenomi ja parhaillaan hän laajentaa osaamistaan viimeistelemällä liiketoiminnan johtamisen ja uudistamisen Master tutkintoa, tavoitteenaan valmistua vuoden 2022 aikana.

Taustaa niin IT-, design- kuin sosiaali- ja terveysalalta

Emma on aloittanut HR-uransa opiskeluaikanaan yksityisellä sosiaali- ja terveysalalla henkilöstöassistenttina. Vajaan neljän vuoden työsuhteen aikana kokemusta ehtikin karttua rutkasti TES-tulkinnasta, työvuorosuunnittelusta, rekrytoinnista, palkanmaksusta ja monipuolisista taloushallinnon tehtävistä.

IT-alalla Emma aloitti koordinaattorina, mutta pian voimakkaasti kasvavassa yrityksessä nousi tarve HR-asioita hoitavalle henkilölle ja Emma tarttui aktiivisesti uuteen rooliin, jossa pääpainona oli ohjelmistokehittäjien ja sovellusinsinöörien rekrytointi. Aikaa myöten tehtävät laajenivat henkilöstöpäällikön ja tiiminvetäjän rooliksi, jolloin vastuualueeseen kuului yrityksen HR funktio kokonaisuudessaan sekä johtoryhmätyoskentely.

Ennen Arctic HR:ään tuloaan Emma työskenteli henkilöstöpäällikkönä design- ja vaatetusalalla auttaen yritystä rakentamaan ja kehittämään henkilöstöprosessejaan, muotoilemaan tiimien rooleja sekä coachaten tiiminvetäjiä heidän johtamispolullaan.

Mikä sai Emman siirtymään Arctic HR:lle?

Emma kaipasi työhönsä monipuolisuutta ja itsenäisyyttä, ja Arctic HR:n myötä Emma pääseekin osallistumaan useiden eri yritysten HR-kehitystehtäviin konsulttina. Lisäksi hän haluaa olla yrityksen johdon käytettävissä luotettavana henkilöstöjohtamisen kumppanina.

Emman johtamisfilosofia nojaa pitkälti luottamukseen. Henkilöstöön luottaminen on tärkeää, sillä uutta ei voi syntyä, jos henkilöstölle ei anneta lupaa kokeilla rohkeasti ja tehdä virheitä. Eriäviä mielipiteitä täytyy olla mahdollista esittää ilman pelkoa seuraamuksista. Emma penää yritysjohtajilta rohkeutta tehdä asioita toisin kuin on totuttu ja vastuuta luoda henkilöstölle mahdollisuudet onnistua työssään.

Kiinnostuitko Emman osaamisesta? Ota rohkeasti yhteyttä:

Emma Slavov
People Operations Consultant
040 574 3925
emma@arctichr.com
www.arctichr.com