Emma Slavov aloittanut Arctic HR:llä 2.5.

Onnistumistarina 22.6.2022

Skunkworks Games on suomalainen pelialan yritys, joka on perustettu vuonna 2019. Yrityksen palkkalistoilla on tällä hetkellä reilu 30 työntekijää. Skunkworks Games tunnetaan Merge Friends -pelistään, jolla on jo pitkälle yli miljoona pelaajaa.

Olli Raudus, yksi Skunkworks Gamesin perustajista ja COO, luotti Arctic HR:n osaamiseen, kun yrityksen kasvaessa alkoi syntyä tarvetta HR-prosessien selkeyttämiselle sekä syvemmälle HR-osaamiselle. Palkkauksen sijaan Olli osti palvelut Arctic HR:ltä. Arctic HR oli helppo valita kumppaniksi, koska sen HR-ammattilaisilla oli ennestään kokemusta pelialalta. Skunkworks halusi kasvaa rekrytoinnein, vahvistaa työnantajamielikuvaansa ja luoda prosessit jotka skaalautuvat vaivattomasti yrityksen kasvaessa.

Arctic HR:n People Operations -konsultti Janiina Koski aloitti Skunkworksilla elokuussa 2020. Yhteistyö aloitettiin HR-auditoinnilla, jonka avulla kartoitettiin HR-prosessien ja käytäntöjen nykytilanne. Tämän jälkeen Janiina lähti työstämään yhdessä valittuja kehityskohteita yhden työpäivän verran viikossa. Nopeasti kuitenkin huomattiin, että työpanosta tarvittiin kasvavassa yrityksessä enemmänkin ja viikkotuntimäärää lisättiin asteittain lopulta aina viiteen työpäivään viikossa.

”Yhteistyö sujui saumattomasti. Hommat hoituivat, kuten oli sovittu ja Janiina oli aina käytettävissä, kun häntä tarvittiin. Janiina hoiti niin päivittäiset HR-tehtävät kuin useat HR-kehitysprojektitkin. Nyt erilaiset HR-operaatiot toimivat sulavasti ja myös lakitekniset asiat ovat kunnossa,” kertoo Olli Raudus.

”Voin lämpimästi suositella Arctic HR:ää kasvuyrityksen yhteistyökumppaniksi, kun tulee tarve saada HR-osaamista taloon. Yrityksemme on nyt astunut kasvuvaiheessaan seuraavalle tasolle, jonka vuoksi päädyttiin rekrytoimaan taloon henkilöstöjohtaja. Hänen on helppo jatkaa Janiinan tekemän erinomaisen pohjatyön perusteella”, toteaa Raudus.

Lisätietoja:
Janiina Koski
janiina@arctichr.com

Olli Raudus
olli@skunkworksgames.com

Katso lisätietoja Skunkworksista täältä.