Palvelut

HR-palvelumme kasvun vauhdittamiseen

HR-palvelumme kasvun vauhdittamiseen

Onko yrityksenne vaiheessa, jossa rekrytoinnit ja HR-prosessit vaatisivat nykyistä enemmän resursseja tai erikoistuneempaa osaamista? Onko suunnittelu ja koordinointi riittävällä tasolla, jotta sujuva päivittäinen toiminta tukee kasvua? 

 Saat meiltä apua mm. henkilöstön ja yrityskulttuurin johtamiseen, työhyvinvoinnin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen, rekrytointeihin, perehdyttämiseen sekä työnantajan juridisiin velvoitteisiin. Luodaan yhdessä yrityksesi henkilöstöjohtaminen kestävälle pohjalle ja murretaan kasvun esteitä yhdessä!

Rekrytoinnit

Tarvitsetteko apuvoimia rekrytoinneissa? Arctic HR:n kokeneet ammattilaiset auttavat saamaan rekrytoinnit onnistuneesti maaliin. Etsimme tehtävään että työyhteisöön sopivat asiantuntijat – käännämme kivet ja kannot, jotta oikeanlainen osaaja löytyy. 

Olemme erikoistuneet erityisesti peli- ja IT-alan rekrytointeihin.

Panostamme myös mahtavaan hakijakokemukseen. Fiksusti hoidettu rekrytointiprosessi rakentaa erinomaista mielikuvaa yrityksestä.

Ulkoistettu HR

Onko henkilöstönne se voimavara, johon resursseja tulisi kohdistaa, mutta oman HR-päällikön rekrytoiminen ei ole vielä ajankohtaista?

Tarjoamme kokemuksemme yrityksen johdon tueksi sovitussa roolissa ja toimenkuvassa. Asiantuntijamme työskentelee yrityksessäsi henkilöstöasioiden parissa yrityksen tarpeisiin räätälöidyn määrän, vauhdittaen kasvua ja vapauttaen muut osaajat omiin ydintehtäviinsä.

Ulkoistettu henkilöstöpäällikkö on oikea ratkaisu, kun tarvitset lisäkädet henkilöstöasioiden hoitamiseen.

Kehitysprojektit

Moderni johto ymmärtää, että ihmiset ovat yrityksen tärkein voimavara. Organisaatiokulttuuri, jossa henkilöstö on sitoutunut ja motivoitunut on avain kasvuun, kannattavuuteen ja kilpailukykyyn. HR-asiantuntijamme auttavat liiketoiminnan kehittämisessä sekä luomaan kasvua ja tasapainoa muutostilanteissa.