Rekrytoinnit

Rekrytoinnit

Laadukasta, nopeaa ja kustannustehokasta rekrytointipalvelua

 

Arctic HR:n kokeneet ammattilaiset auttavat saamaan rekrytoinnit onnistuneesti maaliin. Etsimme tehtävään että työyhteisöön sopivat asiantuntijat – käännämme kivet ja kannot, jotta oikeanlainen osaaja löytyy. Olemme tottuneet toimimaan myös yllättävissä ja kiireellisissä tilanteissa. 

Panostamme mahtavaan hakijakokemukseen. Fiksusti hoidettu rekrytointiprosessi rakentaa erinomaista mielikuvaa yrityksestä.

Tarpeiden kartoitus

Kartoitetaan yhdessä rekrytointitarpeenne ja katsotaan, mikä palvelumuoto teille sopisi parhaiten. Olipa sitten kyseessä yksittäinen rekrytointi tai useampia – kaikki onnistuu!

Inhouse-rekrytoija on oivallinen vaihtoehto, kun haluatte etsiä osaajat yrityksenne ja brändinne nimissä. Myös avainrekrytointien suorahaut onnistuvat kauttamme.

Mahtava hakijakokemus

Pidämme huolta siitä, että rekrytointeja hoitaessamme kaikille hakijoille jää hyvä mieli prosessista – silloinkin, kun hakija ei tule valituksi tehtävään.

Pidämme hakijat ajan tasalla rekrytoinnin vaiheista, vastaamme kysymyksiin ja olemme hakijoiden käytettävissä. Ripeä ja aktiivinen rekrytointiprosessi on kaikkien etu.

Työnantajamielikuva

Meillä on myös jäätävän kovaa osaamista työnantajamielikuvan rakentamisessa. Valjasta meidät käyttöösi ja varmista työhakemusten tulva. Erottuvalla työnantajamieli-kuvamarkkinoinnilla päästään pitkälle!

Myös opiskelija- ja oppilaitosyhteistyöstä meillä on vahvaa osaamista. Voimme työstää teille ikioman harjoitteluohjelman ja järjestää aktiviteetteja oppilaitoksissa ja opiskelijajärjestöiden puitteissa.

Rekrytointiprosessin muotoilu

Tarvittaessa muotoilemme yrityksenne näköisen rekrytointiprosessin aina työpaikkailmoituksista haastatteluihin ja hakijaviestintään. Mietimme myös kanavat, joissa rekrytointi-ilmoittelua olisi syytä tehdä. Taidamme somemarkkinoinnin salat ja tiedämme parhaat työnhakuportaalit. Tartumme myös tarvittaessa luuriin.

Perehdytysprosessin muotoilu

Kun uusi työntekijä aloittaa, on tärkeää, että perehdytys sujuu jouhevasti ja uusi henkilö saadaan mahdollisimman nopeasti sisäistämään yrityksen tavat toimia. Me autamme muotoilemaan perehdytysprosessimme toimivaksi kokonaisuudeksi.