Tiimi

Tutustu timanttiseen tiimiimme

Jäätävän kovaa,
mutta ihmisläheistä HR-osaamista

Tuemme liiketoimintaa ja autamme kasvun esteiden murskaamisessa. Reppuihin on pakattu erittäin vahvaa HR-osaamista ihmisläheisellä otteella. Rekrytoinnit, työnantajamielikuva, perehdytysprosessi, työhyvinvointi, tavoite- ja kehityskeskusteluprosessi, henkilöstön osaamisen kehittäminen, henkilöstöedut ja palkitseminen, etätyöpolitiikka, HR-raportointi – osaamista löytyy aiheeseen kuin aiheeseen. Erityisen vanha osaaminen meiltä löytyy peli- ja IT-alan rekrytoinneista ja HR-konsultoinnista.

Tutustu timanttiseen tiimiimme.

Jäätävän kovaa,
mutta ihmisläheistä HR-osaamista

Olemme valmiina kasvuyritysten tueksi. Reppuihin on pakattu erittäin vahvaa HR-osaamista ihmisläheisellä otteella. Tuemme liiketoimintaa ja autamme kasvun esteiden murskaamisessa. Rekrytoinnit, työnantajamielikuva, perehdytysprosessi, työhyvinvointi, tavoite- ja kehityskeskusteluprosessi, henkilöstön osaamisen kehittäminen, henkilöstöedut ja palkitseminen, etätyöpolitiikka, HR-raportointi – osaamista löytyy aiheeseen kuin aiheeseen. Erityisen vanha osaaminen meiltä löytyy peli- ja IT-alan rekrytoinneista ja HR-konsultoinnista.

Tutustu timanttiseen tiimiimme.

Elina Iso-Markku

Toimitusjohtaja ja Arctic HR:n perustaja

Elinan fokuksessa on HR-toimintojen rakentaminen, rekrytoinnit ja HR-prosessien kehitys. Elinalta löytyy sisäisesti eteenpäin vievää voimaa, joka näkyy niin oman yritystoiminnan kuin aina asiakkaiden toiminnan kehittämisen palona. Hän tarttuu toimeen määrätietoisesti ja ihmisläheisesti.

Toimialakokemus

Ohjelmistokehitys 4 vuotta
Koulutus 2 vuotta
Teknologiateollisuus 2 vuotta

Yhteystiedot

elina@arctichr.com
040 543 5228
Pääkaupunkiseutu

  

Teemu Halminen

People Operations -konsultti ja Arctic HR:n perustaja

Teemu auttaa kansainvälisten operaatioiden ja talousjohdon vastuiden löytämistä kasvavissa ja kansainvälisissä yhtiöissä.

Teemulla on kokemusta peliteollisuuden aloilta monipuolisesti ja hän onkin tottunut työskentelemään ketterissä organisaatioissa. 

Vahvuusalueina erityisesti henkilöstöstrategia, ketterä johtaminen ja taloushallinnon kehittäminen. 

Toimialakokemus

Ohjelmistokehitys 6 vuotta
Pelikehitys 2 vuotta
Markkinointi 2 vuotta

Yhteystiedot

teemu@arctichr.com
050 440 8836
Pääkaupunkiseutu

Hanna Puura

People Operations -konsultti 

Hannan vahvuusalueita ovat organisaation toiminnan ja henkilöstön kehittäminen, viestintä sekä kulttuurin ja strategian vuorovaikutus.

Hanna tekee myös haastavia rekrytointeja erityisesti teknologiateollisuuden alalla. 

Toimialakokemus

Teknologiateollisuus 4 vuotta
Konsultointi 11 vuotta
(Juridiikka ja konfliktinratkaisu)

Yhteystiedot

hanna@arctichr.com
050 493 4861 
Jyväskylä

Janiina Koski

People Operations -konsultti 

Janiinalla on kokemusta useammasta kansainvälisestä teknologiayhtiöstä sekä peli- ja viihdealalta. Hän on tottunut työskentelemään nopeatempoisissa ympäristöissä niin päivittäisten HR-asioiden kuin laajempienkin projektien parissa.

Vahvuusalueina Janiinalla ovat erityisesti HR-toimintojen rakentaminen, työsuhteen elinkaari ja organisaation muutostilanteet.

Toimialakokemus

Ohjelmistokehitys 2 vuotta
Peliala 6 vuotta

Yhteystiedot

janiina@arctichr.com
040 087 7000
Pääkaupunkiseutu

Emma Slavov

People Operations -konsultti

Emmalla on pitkä kokemus HR-kentän töistä aina palkanmaksusta johtoryhmätyöskentelyyn. Emman vahva generalistitausta takaa sen, että hyppysissä pysyvät niin strategiset kokonaisuudet kuin operatiiviset day-to-day HR-tehtävät. Vahvuusalueina Emmalla on erityisesti rekrytointi, työnhakija- ja työntekijäkokemus sekä esihenkilöiden sparraus. 

Toimialakokemus

Yksityinen sosiaali- ja terveysala 3,5 vuotta
Ohjelmistokehitys 6 vuotta
Design- ja vaatetus 1 vuosi

Yhteystiedot

emma@arctichr.com
040 5743 925
Pääkaupunkiseutu