Emma Slavov aloittanut Arctic HR:llä 2.5.

Emmalla on pitkä kokemus erilaisista HR-kentän tehtävistä aina palkanlaskennasta johtoryhmätyöskentelyyn. Emman generalisti-tausta takaa sen, että hyppysissä pysyvät niin strategiset kokonaisuudet kuin operatiiviset day-to-day HR-tehtävät. Vahvuusalueinaan Emmalla on erityisesti rekrytointi, työntekijäkokemus, henkilöstöstrategia ja HR funktion rakentaminen.

Emma on koulutukseltaan tradenomi ja parhaillaan hän laajentaa osaamistaan viimeistelemälläliiketoiminnan johtamisen ja uudistamisen master-tutkintoa, tavoitteenaan valmistua vuoden 2022 aikana.


Taustaa niin IT-, design- kuin sosiaali- ja terveysalalta

Emma on aloittanut HR-uransa opiskeluaikanaan yksityisellä sosiaali- ja terveysalalla henkilöstöassistenttina. Vajaan neljän vuoden työsuhteen aikana kokemusta ehtikin karttua rutkasti TES-tulkinnasta, työvuorosuunnittelusta, rekrytoinnista, palkanmaksusta ja monipuolisista taloushallinnontehtävistä.

Emma aloitti IT-alalla koordinaattorina, mutta pian voimakkaasti kasvavassa yrityksessä nousi tarve HR-asioita hoitavalle henkilölle ja Emma tarttui aktiivisesti uuteen rooliin, jossa pääpainona oliohjelmistokehittäjien ja sovellusinsinöörien rekrytointi. Aikaa myöten tehtävät laajenivat henkilöstöpäällikönja tiiminvetäjän rooliksi, jolloin vastuualueeseen kuului yrityksen HR funktio kokonaisuudessaan sekäjohtoryhmätyöskentely.

Ennen Arctic HR:ään tuloaan Emma työskenteli henkilöstöpäällikkönä design- ja vaatetusalalla auttaenyritystä rakentamaan ja kehittämään henkilöstöprosessejaan, muotoilemaan tiimien rooleja sekä coachatentiiminvetäjiä heidän johtamispolullaan.


Mikä sai Emman siirtymään Arctic HR:lle?

Emma kaipasi työhönsä monipuolisuutta ja itsenäisyyttä, ja Arctic HR:n myötä Emma pääseekinosallistumaan useiden eri yritysten HR-kehitystehtäviin konsulttina. Lisäksi hän haluaa olla yrityksen johdonkäytettävissä luotettavana henkilöstöjohtamisen kumppanina.

Emman johtamisfilosofia nojaa pitkälti luottamukseen. Henkilöstöön luottaminen on tärkeää, sillä uutta eivoi syntyä, jos henkilöstölle ei anneta lupaa kokeilla rohkeasti ja tehdä virheitä. Eriäviä mielipiteitä täytyyolla mahdollista esittää ilman pelkoa seuraamuksista. Emma penää yritysjohtajilta rohkeutta tehdä asioitatoisin kuin on totuttu ja vastuuta luoda henkilöstölle mahdollisuudet onnistua työssään.

Kiinnostuitko Emman osaamisesta? Ota rohkeasti yhteyttä:

Emma Slavov
People Operations Consultant
040 574 3925
emma@arctichr.com

Previous
Previous

Skunkworks Games luotti Arctic HR:n osaamiseen