Uusi vahvistus Taru tuo valmentavaa otetta HR:ään – kohti entistä motivoivampaa ja tuloksellisempaa työympäristöä

Tänään meillä on erityinen kunnia esitellä teille Taru Merikoski, Arctic HR:n uusin vahvistus, joka liittyi joukkoomme 14.8.2023.

Taru tuo mukanaan valtavan määrän intoa ja monipuolista kokemusta eri People Operations -alan osa-alueilta. Hänen tavoitteenaan on viedä kasvuyritysten HR-toiminta aivan uudelle tasolle.

Taru on optimistinen ja tarmokas ja hänellä on innovatiivinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Hänen matkansa HR-maailmaan alkoi jo opiskeluaikoina, jolloin hän sukelsi syvälle HR:n moniin eri osa-alueisiin ja hankki arvokasta kokemusta mm. suuren pankin HRD-osastolla.

Taru on tehnyt vaikutuksen positiivisella asenteellaan ja käytännönläheisellä otteellaan. Valmistumisen jälkeen, hän siirtyi nopeasti IT-alalle ohjelmistotaloon HRD-rooliin.

Tämän jälkeen hän jatkoi matkaansa IT-alan arvostetun toimijan tiimiin, missä hän työskenteli mm. rekrytointien, koulutusten ja valmennusten parissa. Usean vuoden aikana hän kerrytti kokemusta niin projektinhallinnasta, rekrytoinneista, kouluttamisesta kuin valmennuksistakin. Lisäksi, Taru hoiti sisäisen HR-roolin huolehtiakseen kollegoiden hyvinvoinnista kiireisessä työyhteisössä. Tämän arvokkaan kokemuksen jälkeen hän päätti tarttua uuteen seikkailuun Lontoossa.

Muutto uuteen maahan ei pelottanut Tarua, päinvastoin se innoitti häntä toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa yrittäjyydestä. Hän syventyi ravitsemuksen ja hyvinvoinnin opintoihin ja vuonna 2015 hän perusti valmennus- ja konsultointiyrityksen Lontooseen. Omasta yrityksestä käsin hän auttoi yli 500 ihmistä jaksamaan paremmin niin työssä kuin yksityiselämässäkin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen vaikutus työyhteisöön oli valmennus- ja konsultointityön ytimessä.

Kun maailma muuttui koronan myötä, Taru päätti palata perheineen takaisin Suomeen. HR-kenttä veti häntä puoleensa voimakkaasti ja vuonna 2020 hän tarttui tilaisuuteen toimia kasvavan medikaalialan toimijan HR-johtajana. Hän aloitti HR-toimintojen rakentamisen yrityksen nopean kasvun tukemiseksi. Taru otti vastuulleen niin roolin johtoryhmässä, operatiiviset kuin strategisetkin tehtävät ja sai paljon kiitosta mm. uusien johtamiskäytäntöjen, rekrytointi- ja perehdytysprosessien uudistamisesta sekä henkilöstön tasa-arvon edistämisestä.

Taru on erinomainen lisä Arctic HR:n tiimiin. Hänen kokemuksensa ja intohimonsa auttaa kasvuyrityksiä ja niiden ihmisiä menestymään sopii täydellisesti yrityksemme missioon.

Taru on valmis olemaan tukena, sparraajana ja kumppanina kaikissa HR-haasteissa.

Joten tervetuloa joukkoomme, Taru! Odotamme innolla yhteistä matkaamme ja sitä, miten voimme yhdessä luoda entistä parempia työympäristöjä ja kasvutarinoita.

#ArcticHR #HRMestari #KasvuyritystenTukija

Lisätiedot:

Elina Iso-Markku
Toimitusjohtaja, Arctic HR Oy
040 543 5228
elina@arctichr.com

Previous
Previous

Lightneer CEO Henri Lindgren: “Arctic HR has provided more peace of mind – and more headspace to concentrate on my own work”

Next
Next

Kyrö Distilleryn toimitusjohtaja Jouni Ritola: ”Kaikki lähtee ihmisistä – siksi HR-ammattilainen on korvaamaton”