Arctic HR kasvukumppanina – CASE Upsert Oy

Upsertin perustajilla Hannu Krögerillä ja Teemu Kuparilla oli visio työpaikasta, jossa työntekijät voisivat hyvin – ja jossa kaikki esteet tuottavan työn edeltä olisi raivattu. Kuusi vuotta myöhemmin, Upsert on kasvanut yhden miehen freelancer-toiminnasta 15 hengen menestyväksi ohjelmistokehitystoimistoksi. Matkan varrella yksikään työntekijä ei ole irtisanoutunut.

Kröger ja Kupari ovat ymmärtäneet alusta asti, että toimialansa ainoa ja tärkein resurssi on ihmiset. Tyytyväisyys ja sitoutuneisuus toteutuvat vain huolenpidolla. IT-alalla oikeanlaisia osaajia ei ole helppo löytää. Siksi Upsert aloitti yhteistyön Arctic HR:n kanssa 2020.

”Arctic HR:n asiantuntijat ovat löytäneet juuri meidän profiiliimme sopivia, kovia ohjelmistokehityksen ammattilaisia. Rekryt ovat olleet todella onnistuneita. Työhaastatteluissa me keskitymme henkilön osaamiseen ja Arctic HR:n asiantuntija painottaa persoonanäkökulmaa ja sopivuutta tiimiin”, Kröger kertoo.

”Olemme yhdessä luoneet haastattelutilanteisiin ideaalin toimintatavan, jonka avulla on syntynyt täydellisiä mätchejä. Rekrytoinnin koko prosessi on muotoutunut ja hioutunut timanttiseksi Arctic HR:n avulla.”

Arctic HR on luonut ja kehittänyt Upsertin HR-prosesseja. Työtä on tehty monilla tasoilla aina lakisääteisistä dokumenteista työajan kirjausjärjestelmään. Kaikesta on haluttu tehdä työntekijöille mahdollisimman ihmisläheistä ja helppoa. Upsertillä ei ole organisaatiossaan palkattua HR-henkilöä. Yritys on kokenut parhaaksi vaihtoehdoksi palveluiden ulkoistamisen jatkuvalla sopimuksella.

”Kun asiaan vihkiytynyt ammattilainen tekee asioita, työ on tehokasta. Silloin ei tarvi itse tuskailla ja käyttää tolkuttomasti omaa, kallista työaikaa. Arctic HR:n ammattilaisilta ratkaisut ovat tulleet kuin apteekin hyllyltä. Yhteistyö on säästänyt meiltä tosi paljon omaa aikaa, energiaa ja puhdasta rahaa”, Kröger kertoo.

Upsertin kasvu jatkuu. Niin jatkuu myös Arctic HR:n kanssa aloitettu yhteistyö. Molempia yrityksiä yhdistää jaettu arvopohja: Jargonille sanotaan ei kiitos, ja työntekijöille annetaan vapaus vaikuttaa työhönsä.

Näin syntyy parempia työpaikkoja ja siten parempaa bisnestä.

Lisätiedot:

Elina Iso-Markku
Toimitusjohtaja, Arctic HR Oy
040 543 5228
elina@arctichr.com

Previous
Previous

Kyrö Distilleryn toimitusjohtaja Jouni Ritola: ”Kaikki lähtee ihmisistä – siksi HR-ammattilainen on korvaamaton”

Next
Next

Neljä syytä, miksi teidänkin firmassa tarvitaan HR.